Un copil în vârstă de doi ani, în privinţa căruia există suspiciunea că a fost victima unui viol, a fost preluat vineri de către un echipaj de la Serviciul judeţean de Ambulanţă Prahova pentru a fi transportat la spital. Familia copilului a cerut ajutor, iar băieţelul este agitat şi nu ştie să spună ce anume i s-a întâmplat. Cel care a sunat la 112 este tată copilului, iar suspect este o rudă a mamei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova, un echipaj medica ls-a deplasat vineri în comuna Şotrile pentru a prelua un băiat în vârstă de doi ani în privinţa căruia există suspiciunea că a fost victima unui abuz sexual.

Familia copilului a fost cea care a sunat la 112.

La sosirea echipajului, copilul era foarte agitat, prezentase vărsături şi nu a putut relata ce anume i s-a întâmplat.

Medicii legişti vor stabili cu exactitate dacă se confirmă suspiciunea potrivit căreia băieţelul a fost violat.

El va fi transportat la un spital din Ploieşti.

 Poliţiştii din Prahova au ridicat un bărbat în vârstă de 23 de ani, suspectat că ar fi autorul agresiunii. Surse judiciare au declarat pentru News.ro că tatăl băiatului, care este despărţit de mama copilului, a sunat la 112 şi a anunţat că fiul său se simte rău şi că i-a spus că a fost agresat de bărbatul de 23 de ani care este rudă cu mama copilului.
 Suspectul urmează să fie audiat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.