Poliţiştii prahoveni anunţă că au reţinut doi bărbaţi care sunt principali suspecţi într-un caz de tâlhărie cu un prejudiciu de peste 100.000 de euro, faptă care a avut loc în luna octombrie a anului trecut. Doi bărbaţi, ambii din judeţul Prahova, au fost reţinuţi în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate, marţi, de oficialii Poliţiei judeţene Prahova, fapta a avut loc într-un apartament din Ploieşti, în urmă cu peste trei luni.
 
”În fapt, la data de 13 octombrie 2023, un bărbat, de 38 de ani, s-ar fi întâlnit cu mai multe persoane, într-un apartament din municipiul Ploieşti, cu scopul de a le vinde bijuterii. La momentul întâlnirii, bărbatul de 38 de ani ar fi fost agresat cu pumnii de către una dintre persoanele bănuite, ulterior acesta părăsind imobilul. A fost alergat de către două dintre acestea, care aveau asupra lor un obiect tăietor-înţepător, bijuteriile în cauză fiind sustrase. Prejudiciul cauzat în urma activităţii infracţionale este de aproximativ 110.000 de euro”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.
 
Luni, anchetatorii care instrumentează acest dosar au făcut 11 percheziţii în judeţele Prahova şi Constanţa, la domiciliile unor suspecţi. În urma descinderilor au fost descoperite şi ridicate telefoane mobile, documente, dar şi alte mijloace materiale de probă.
 
Şase persoane au fost duse la audieri, la sediul Poliţiei, iar doi bărbaţi, cu vârste de 38 şi 40 de ani, din comuna Podenii Noi, respectiv din municipiul Ploieşti, au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţia de tâlhărie calificată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.