Poliţiştii prahoveni care cercetează mai multe persoane implicate în scandaluri produse pe stradă, la Ploieşti, au reţinut 11 suspecţi, membri ai unor familii rivale, care s-au bătut în repetate rânduri pe stradă, în Ploieşti, folosind bâte, săbii, topoare, macete, dar şi arme de foc. Cei 11 sunt cercetaţi pentru producerea a două astfel de bătăi în cursul lunii trecute, una având loc într-un parc, alta chiar în centrul oraşului. Miercuri, procurorul de caz va decide dacă cere mandate de arestare preventivă pe numele acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Prahova, poliţiştii au reţinut 11 bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 44 de ani, implicaţi în scandaluri produse pe stradă, în municipiul Ploieşti. Suspecţii sunt cercetaţi pentru infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi distrugere. Ei vor fi prezentaţi Parchetului pentru dispunerea altor măsuri preventive.
Cei 11, membri ai lumii interlope, care fac parte din două familii care se duşmănesc, fuseseră ridicaţi marţi şi duşi la audieri, în urma a 16 percheziţii făcute în Ploieşti şi  în comunele Păuleşti şi Târgşoru Vechi. 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
Bărbaţii sunt suspectaţi că, în noaptea de 20 spre 21 septembrie, în jurul orei 02.00, au tulburat grav ordinea şi liniştea publică, după ce s-au încăierat în stradă, în cartierul din zona de vest a Ploieştiului. Concret, în jurul orei 2:00, membrii a două familii s-au luat la bătaie într-un parc, folosind bâte, săbii, topoare, macete, dar şi  arme de foc, în scopul intimidării reciproce. În timpul scandalului, caroseria unui autoturism a fost distrusă.
Câteva zile mai târziu, în 25 septembrie, în jurul orei 06.00, membri ai aceloraşi familii s-au  întâlnit în zona centrală a municipiului Ploieşti, unde, cu ajutorul obiectelor contondente, au distrus caroseria unui alt autoturism.
Marţi, 16 persoane suspectate că au participat la scandalurile de luna trecută au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri.
În urma celor 16 percheziţii care au avut loc marţi, au fost ridicate mai multe telefoane mobile, patru pistoale neletale supuse autorizării şi un pistol de tip air soft, mai multe cuţite, macete, săbii, topoare, dar şi alte obiecte folosite la activitatea infracţională.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.