Ministerul de Interne anunţă că în ultimele 24 de ore, angajaţii MAI au intervenit la 4.695 de evenimente, 3.210 dintre acestea fiind circumscrise menţinerii ordinii publice, iar 1.485 circumscrise situaţiilor de urgenţă. Pompierii militari au acţionat în 1.251 de situaţii pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, în ultimele 24 de ore. De asemenea au avut loc 73 de intervenţii pentru stingerea incendiilor şi 7 pentru descarcerare, în ajunul Crăciunului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimele 24 de ore, angajaţii MAI au intervenit la 4.695 de evenimente, 3.210 dintre acestea fiind circumscrise menţinerii ordinii publice, iar 1.485 circumscrise situaţiilor de urgenţă.

Pentru a veni în sprijinul celor aflaţi în pericol, pompierii militari au acţionat în 1.251 de situaţii pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. De asemenea, au avut  73 de intervenţii pentru stingerea incendiilor şi  7 pentru descarcerare.

La rândul lor, piloţii Inspectoratului General de Aviaţie au salvat trei persoane în urma misiunilor aero-medicale, mai precizează MAI. 

”Poliţiştii, jandarmii, poliţiştii de frontiera, piloţii, pompierii şi paramedicii SMURD vor fi în continuare pregătiţi să intervină cu promptitudine şi profesionalism, pentru ca această mare Sărbătoare, cu semnificaţii deosebite pentru toţi românii, să se desfăşoare fără probleme. Recomandăm cetăţenilor să manifeste responsabilitate şi o conduită preventivă, mai ales dacă se urcă la volan. Adaptaţi viteza la condiţiile de drum şi de trafic. Nu vă puneţi în pericol urcând-vă la volan obosiţi sau sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor interzise”, transmite Ministerul de Interne. 

MAI recomandă cetăţenilor să manifeste grijă maximă când folosesc articole pirotehnice. ”Utilizarea neglijentă şi mai ales a materialelor interzise  poate avea consecinţe deosebit de grave atât pentru cei care le folosesc, cât şi pentru cei din jur”, mai spune MAI. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.