Poliţiştii din Vâlcea fac verificări după ce au fost sesizaţi că un bărbat a ameninţat cu cuţitul o altă persoană, într-un local din oraşul Berbeşti. Poliţiştii nu l-au mai găsit însă pe suspect, iar persoana ameninţată nu a depus plângere deocamdată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vâlcea au precizat că, în cursul dimineţii de duminică, poliţiştii din oraşul Berbeşti au fost sesizaţi despre faptul că într-un local din oraş este deranjată ordinea publică, un bărbat ameninţând o altă persoană cu cuţitul.

Poliţistii s-au deplasat imediat la locul incidentului, dar cel care ar fi provocat scandalul nu a mai fost găsit în local. Astfel, au fost făcute verificări în zonă, dar acesta nu a fost găsit.

Ca urmare, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în lipsă, continuând verificările.

"Persoana care ar fi fost ameninţată nu a depus plângere până la acest moment. Conducerea I.P.J. Vâlcea a dispus deplasarea în zonă a unei echipe operative alcătuită din poliţişti de ordine publică, rutieră şi din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", au spus reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vâlcea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.