Poliţiştii din Sibiu solicită ajutorul cetăţenilor pentru a găsi un biciclist, care potrivit informaţiilor existente ar avea 13 ani şi s-ar numi Alex şi care ar fi accident o fetiţă de cinci ani. Accidentul s-a produs în parcul din cartierul Valea Aurie, iar adolescentul ar fi plecat până la sosirea poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Politiştii Biroului Rutier Sibiu solicitată sprijinul cetăţenilor in vederea identificării unui tânăr implicat în aceasta după-masă într-un accident rutier produs in zona parcului din cartierul Valea Aurie. Totodata, fac apel şi la acesta pentru a se prezenta la sediul Poliţiei in vederea stabilirii circumstanţelor in care s-a produs evenimentul", a transmis Poliţia Sibiu.
 
Accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 18:30, în parcul situat în spatele Bisericii din cartierul Valea Aurie, fiind implicaţi un biciclist şi o fetiţă în vârstă de 5 ani, care a fost rănită.
 
Dupa producerea accidentului şi până la sosirea politiei la fata locului, biciclistul a parasit locul producerii evenimentului rutier. 
 
Din informaţiile obtinute de catre politiştii rutieri, se pare ca biciclistul ar avea vârsta de 13 ani, purta un tricou alb si pantaloni negri, s-ar numi "Alex" şi ar fi condus o bicicleta  albastru cu rosu, posibil avand atasat un motor electric.
 
Orice informaţii deţineti referitor la acest accident rutier va rugam sa le comunicaţi poliţiştilor rutieri apelând numărul de telefon 0269/208211.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.