Poliţiştii din Bucureşti au identificat doi bărbaţi, suspectaţi în cazul pulverizării de spray lacrimogen în faţa unui imobil din Sectorul 5, în prezenţa mai multor persoane, aceştia fiind cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În continuarea cercetărilor cu privire la evenimentul din 10 mai a.c. din Sectorul 5, unde un barbat reclama faptul că două persoane necunoscute, ce purtau măşti faciale de protecţie, au pulverizat   cu un spray iritant lacrimogen, după care au fugit, facem precizarea că astăzi, politiştii Secţiei 19 au identificat doi bărbaţi de 31 şi 37 de ani, bănuiţi de săvârşirea faptei, aceştia fiind aduşi la sediul subunităţii pentru audieri”, a transmis, luni seară, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.