Poliţiştii de la Transporturi din întreaga ţară au verificat peste 350 de trenuri, în ultima săptămână. În urma acţiunilor, au fost constatate 65 de infracţiuni, 13 persoane fiind surprinse în flagrant delict. Au fost aplicate 130 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 96.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de la Transporturi din toată ţara au acţionat, în ultima săptămână, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi siguranţa transporturilor aeriene, navale şi feroviare, fiind făcute controale în 310 staţii de cale ferată. De asemenea, agenţii au patrulat în 356 de trenuri de călători.

În urma verificărilor, au fost depistate 9 persoane date în urmărire naţională şi 6 minori lipsiţi de supraveghere, aceştia fiind predaţi familiilor sau internaţi în centrele de plasament. În plus, poliţiştii au identificat 5 persoane cu afecţiuni psihice, care au fost internate în unităţi spitaliceşti.

Poliţiştii au întocmit 65 de dosare penale, în cadrul cărora se fac cercetări pentru comiterea de infracţiuni, majoritatea de contrabandă, evaziune fiscală, furt şi braconaj piscicol.

De asemenea, agenţii au depistat în flagrant delict 13 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni. În dosarele penale instrumentate, 2 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, împotriva unei persoane fiind luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 130 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 96.000 de lei.

Au fost indisponibilizate în vederea confiscării bunuri în valoare de peste 11.000 de lei, printre care 100 de litri de alcool, peste 3.200 de ţigarete şi 147 de kilograme de peşte.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.