Poliţiştii au emis o alertă în sistemul "Alertă răpire copil" în cazul unei fete de 13 ani din comuna Vultureni, judeţul Cluj, care a plecat de la locuinţa mamei sale duminică şi nu a mai revenit. Oamenii legii au făcut publică şi o fotografie a suspectului, un tânăr de 27 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, s-a emis o alertă privind răpirea unei fete de 13 ani din comuna Vultureni, judeţul Cluj.

Daria Maria Puica era îmbrăcată cu un tricou cu motive florale, colanţi albi cu negru şi tenişi negri când a dispărut.

Ea are părul şaten, drept, ochi căprui, ten deschis, constituţie atletică, iar pe frunte are o cicatrice.

Poliţia a făcut publică şi fotografia unui suspect, Marian Cosmin Almas, de 27 de ani. Bărbatul are 170 centimetri, ten măsliniu, constituţie slabă, aproximativ 70-75 kilograme. La momentul plecării cu fata, acesta ar fi purtat îmbrăcăminte sport, posibil trening de culoare verde.

Adolescenta este căutată de poliţişti după ce a plecat, duminică, în jurul orei 16.00 de la locuinţa mamei sale din satul Băbuţiu, comuna Vultureni, judeţul Cluj şi nu a mai revenit, a anunţat Poliţia Judeţeană Cluj.

"La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 17.50, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112 despre faptul că minora Puica Daria Maria, în vârstă de 13 ani, din satul Băbuţiu, comuna Vultureni, judeţul Cluj, a plecat de acasă şi nu a mai revenit", arată Poliţia Cluj.

Poliţiştii au început cercetările, stabilind că fata a fost abordată de un bărbat de 27 de ani, rudă cu aceasta, care i-a cerut să îl însoţească, ambii plecând într-o direcţie necunoscută.

"Imediat, au fost mobilizaţi poliţişti din cadrul mai multor structuri ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi jandarmi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj şi Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, sprijiniţi de un câine de urmă, care au demarat acţiuni de căutare în zonă", mai arată Poliţia Cluj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii despre adolescentă sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.