Trupul unei bătrâne, care ar fi murit în urmă cu mai multe zile, a fost găsit de poliţişti în locuinţa acesteia, ei intrând acolo după ce au obţinut un mandat de percheziţie. Oamenii legii aveau informaţii că femeia este moartă, dar că este ţinută în casă de fiica ei, care nu îi anunţase decesul şi nici nu începuse formalităţile pentru înmormântare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, poliţiştii de la Postul de Poliţie Soleşti fuseseră sesizaţi că există suspiciuni că o femeie de 80 de ani ar fi murit şi este ţinută în casă de fiica ei.

Oamenii legii au mers la adresa respectivă, iar fata bătrânei, în vârstă de 59 de ani, le-a spus că mama ei a murit şi că se află la morga Spitalului Judeţean Vaslui, dar nu i-a lăsat pe poliţişti să intre în casă.

Poliţiştii au făcut verificări şi au aflat că la morgă nu se află nicio persoană cu acel nume. Atunci, oamenii legii au solicitat un mandat de percheziţie a locuinţei respective, iar când au intrat în casă au găsit-o pe bătrână moartă.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru stabilirea cauzei decesului. De asemenea, specialiştii vor stabili şi cu câte zile în urmă survenise moartea bătrânei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.