Poliţia Română anunţă că în prezent, se află în supravegherea autorităţilor 11.890 de persoane cu măsuri preventive, 1.875 se află în arest la domiciliu, 9.998 sub control judiciar, iar faţă de 17 persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauţiune. În perioada 1 – 31 octombrie 2023, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost luate în supraveghere 1.201 persoane, faţă de care organele judiciare au dispus măsuri preventive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţi Română anunţă că în perioada 1 – 31 octombrie 2023, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost luate în supraveghere 1.201 persoane, faţă de care organele judiciare au dispus măsuri preventive.

”Astfel, faţă de 244 de persoane a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, faţă de 955 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, iar faţă de două, măsura controlului judiciar pe cauţiune”, precizează Poliţia.

Instituţia mai arată că în prezent, se află în supraveghere 11.890 de persoane cu măsuri preventive, dintre care 1.875 se află în arest la domiciliu, 9.998 se află sub control judiciar, iar faţă de 17 persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauţiune.

” Valoarea totală stabilită prin măsurile preventive de control judiciar pe cauţiune de către organele judiciare este de 3.950.000 de euro şi 230.000 de lei”, se arată în comunicat. Poliţia Română verifică periodic modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora sesizează instanţa competentă, se menţionează în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.