Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj au făcut 29 de percheziţii, în judeţele Gorj, Dolj şi Olt, într-un dosar penal de evaziune fiscală cu material lemnos, prejudiciul fiind estimat la 2 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, au fost vizate persoane care desfăşoară activităţi de achiziţie, transport şi vânzare a materialului lemnos.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe documente referitoare la activitatea desfăşurată,  echipamente IT, telefoane mobile, precum şi importante sume de bani.

În fapt, persoanele vizate ar fi ascuns sursa impozabilă şi s-ar fi sustras de la plata taxelor şi impozitelor datorate bugetului de stat.

Totodată, ar fi consemnat date nereale în conţinutul avizelor de însoţire, prejudiciul estimat fiind de 2.000.000 de lei.

În dosar s-au fpcut 29 de percheziţii, în judeţele Gorj (17), Dolj (1) şi Olt (11).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.