Poliţiştii din Cluj solicită sprijinul populaţiei pentru identificarea bărbatului care a intrat, joi, într-o bancă din municipiul Cluj-Napoca şi a ameninţat angajaţii cu un pistol, dar a fugit înainte de a sustrage ceva. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar poliţiştii au publicat câteva capturi video.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Cluj au au transmis, joi, câteva capturi video ale bărbatului care a intrat într-o bancă din municipiul Cluj-Napoca şi a ameninţat angajaţii cu un pistol. 

Bărbatul este cercetat pentru tâlhărie calificată, fiind în continuare căutat de echipajele de intervenţie. 

O tentativă de jaf a avut loc, joi după-amiază, la o bancă din Cluj-Napoca, unde un bărbat înarmat cu un pistol i-a cerut casierului să îi dea banii, dar imediat atacatorul a fugit, fără a răni pe cineva. La această oră, el este căutat de poliţişti.

Oamenii legii care au mers la faţa locului au stabilit că bărbatul a intrat în unitatea bancară înarmat cu un pistol şi a cerut casierului să îi dea banii din bancă. La scurt timp, el a fugit fără a lua vreun ban sau a răni pe cineva.

Conform primelor informaţii, este posibil să fi tras două focuri cu arma respectivă, poliţiştii concluzionând că nu era cu glonţ, ci probabil cu aer comprimat sau cu bile, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească şi acest aspect.

Poliţiştii spun că este vorba despre un tânăr de 20-25 de ani, cu constituţie atletică, purta îmbrăcăminte de culoare închisă şi ochelari de soare, iar persoanele care pot furniza informaţii utile în acest ca sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa Poliţia.
 

La începutul acestei săptămâni, la o bancă din Cluj-Napoca a avut loc un jaf. Un bărbat cu faţa acoperită şi înarmat cu un cuţit i-a ameninţat pe angajaţii băncii, a furat 20.000 de euro, după care a fugit. Atacatorul nu a fost prins până în prezent.

Locaţie:

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.