Un bărbat de 28 de ani, suspectat că a şicanat o maşină în traficul din Capitală şi apoi a tras câteva focuri de armă spre aceasta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru amenintare si distrugere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Capitalei a anunţat, miercuri seară, că un bărbat de 28 de ani este acuzat de ameninţare si distrugere, după ce a şicanat o maşină în Sectorul 2 şi apoi a tras câteva focuri de armă spre aceasta. Bărbatul a fost audiat la sediul Secţiei 7 Poliţie şi a fost reţinut pentru 24 de ore. 

El a fost găsit în trafic, de către poliţiştii Secţiei 11, în maşina cu care a şicanat celălalt şofer. În autoturism se mai afla un bărbat, tot de 28 de ani, acesta a fost şi el audiat, dar nu s-au dispus măsuri în ceea ce-l priveşte. 

În maşină, poliţiştii au depistat şi o armă airsoft.

Un şofer a semnalat, miercuri, că a fost şicanat în trafic de un alt autoturism, în sectorul 2 din Bucureşti, ulterior, unul dintre ocupanţii vehiculului trăgând cu o armă în direcţia sa.

Incidentul a fot anunţat în  jurul orei 15.40, prin apel 112.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.