Poliţia Capitalei a dat 52 de amenzi şi a constatat 12 infracţiuni în urma unor controale în trafic, fiind reţinute 33 de permise de conducere. De asemenea, şase şoferi au fost depistaţi în timp ce se aflau sub influenţa substanţelor psihoactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a transmis duminică, printr-un comunicat de presă, că la sfârşitul acestei săptămâni au avut loc mai multe acţiuni de control pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive. 
Poliţiştii au dat 52 de amenzi şi au constatat 12 infracţiuni, dintre care şase pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, trei pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi câte una pentru conducerea unui autovehicul fără permis,  pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat şi pentru deţinere de droguri. 
De asemenea, poliţiştii au reţinut 33 de permise de conducere: 10 pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, 14 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului, şapte pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice (contravenţie) şi câte unul pentru depăşirea vitezei legale şi pentru nerespectarea semnalelor poliţistului rutier.
Totodată, au fost reţinute opt certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constatate.
Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 39 de ani care conducea un moped de o stradă din Sectorul 5 fără a avea permis de conducere. 
De asemenea, un şofer de 24 de ani care conducea o maşină în Sectorul 6 şi şi altul de 27 de ani care se afla la volanul unui autovehicul în Sectorul 1 au fost depistaţi sub influenţa substanţelor psihoactive. Ei au fost testaţi cu aparatul DrugTest, iar apoi au fost duşi la sediul INML pentru recoltarea de probe de sânge.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.