Patriarhul Daniel a transmis un mesaj de compasiune şi solidaritate cu poporul belgian, în urma atentatelor din Bruxelles şi a arătat că îngrijorează escaladarea terorismului în spaţiul european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În aceste momente dificile pentru poporul belgian, ne rugăm pentru odihna sufletelor celor decedaţi, pentru consolarea familiilor îndoliate şi pentru însănătoşirea celor răniţi. Ne exprimăm solidaritatea cu poporul belgian greu încercat acum, precum şi îngrijorarea faţă de escaladarea terorismului în spaţiul european. Ne rugăm lui Dumnezeu pentru pacea, înţelegerea şi buna convieţuire între oamenii de etnii, culturi şi credinţe religioase diferite”, arată patriarhul Daniel.

Cel puţin 26 de persoane au fost ucise şi peste 130 au fost rănite în trei atentate teroriste care au avut loc marţi dimineaţă la Bruxelles, două dintre ele pe aeroport şi una la metrou.

Premierul Dacian Cioloş a anunţat că nu există cetăţeni români între victimele atentatelor din Bruxelles, nici la aeroport, nici la metrou.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.