Peste o sută de gospodării au fost inundate în judeţul Ialomiţa, în urma unei ploi torenţiale înregistrate luni noapte. POmpierii au scos apa şi din mai multe instituţii publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform ISU Ialomiţa, pompierii militari au acţionat pentru evacuarea apei din 7 instituţii publice, un operator economic, peste 32 de locuinţe şi 70 de curţi, cu 13 utilaje şi autospeciale şi un efectiv de peste 30 de cadre.

Inundaţii s-au produs la Palatul Copiilor Slobozia, Parchetul de pe Lângă Tribunalul Ialomiţa, Centrul Cultural Ionel Perlea. Apa a intrat şi la Camera de Comerţ, la ANAF Ialomiţa, la CEC Bank, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia dar şi într-un supermarket.

De asemenea, mai multe străzi au fost inundate, iar pompierii au intervenit pe tot parcursul nopţii trecute pentru evacuarea apei. Din cauza apei, care a pătruns în compartimentul motor, un autoturism nu a mai putut înainta, rămânând în plină stradă şi blocând traficul.

De asemenea, din cauza vântului puternic, mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt.

Pompierii intervin şi marţi dimineaţă- pentru înlăturarea efectelor produse de ploile abundente din ultimele ore.

În acest moment, pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Slobozia se află în teren în misiuni de evacuare a apei din gospodării pe strada 1877 şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.