Poliţiştii au deschis o anchetă după ce persoane rămase deocamdată neidentificate au furat peste 7.300 de lei dintr-o cabină de taxare de la Vadu Oii - Giurgeni, profitând de faptul că taxatoare a părăsit cabina respectivă ca să meargă la toaletă, femeia observând lipsa banilor respectivi, obţinuţi din încasări, în momentul când a revenit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, în 15 august, în jurul orei 2.20, o femeie în vârstă de 27 de ani, taxatoare la podul din zona Vadu Oii - Giurgeni, i-a sesizat pe oamenii legii că a fost sustrasă suma de 7.377 din cabina de taxare.

Ea a povestit poliţiştilor că a părăsit cabina respectivă o scurtă perioadă de timp ca să meargă la toaletă, iar atunci când s-a întors a observat lipsa banilor. Suma respectivă era obţinută din încasări.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru furt, ei având deja un cerc de suspecţi în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.