Poliţiştii de la transporturi din Dolj şi Olt au făcut, miercuro, şapte perchezuţii la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări, fiind indisponibilizate peste 400.000 de şigarete, peste 23.000 de lei şi 1.000 de euro. Patru bărbaţi au fost audiaţi, doi fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova şi Biroul Judeţean Poliţie Transporturi Olt au făcut, miercuri, şapte percheziţii domicilare la persoane bănuite de deţinere şi comerţ ilegal cu ţigarete.

 

Percheziţiile au avut loc în municipiul Craiova, judeţul Dolj şi în mai multe localităţi din judeţul Olt.

 
În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, peste 400.000 de ţigări, diferite mărci, fără a avea aplicat timbru de marcaj fiscal şi 23.174 de lei, respectiv 1.000 de euro.
 
Au fost duşi la audieri patru bărbaţi, din Dolj şi Olt, cu vârste cuprinse între 30 şi 60 de ani.
 
În baza probatoriului administrat, faţă de doi bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi magistraţilor, cu propunere arestare preventivă.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.