Poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au descoperit, într-un autoturism, peste 300.000 de obiecte pe bază de amestecuri pirotehnice, pe care un cetăţean bulgar intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia de frontieră informează că, în noapte de sâmbătă spre duminică, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în România, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria, cetăţeanul bulgar Kostov G., în vârstă de 39 de ani.

La controlul efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagajul maşinii mai multe cutii de carton, care conţineau 345.600 obiecte pe bază de amestecuri pirotehnice (petarde) şi două baterii (artificii), pentru care bărbatul nu deţinea documente legale - autorizaţie de transport şi autorizaţie pentru efectuarea de operaţiuni cu materiale pirotehnice.

Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de aproximativ 1.800 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru ”efectuare fără drept a oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice”, la finalizare urmând să fie luate măsurile legale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.