Poliţiştii de frontieră din Aeroportul Henri Coandă Bucureşti, împreună cu lucrători vamali, au descoperit în bagajul de cală al unui bărbat, suma de 205.000 euro pe care acesta a încercat să o introducă ilegal în ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data de 01.03.2024, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroportul Internaţional  Henri Coandă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Castellon - Spania, un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 42 de ani. Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor bărbatului. Astfel, în interiorul bagajului de cală au fost descoperite trei pungi ce conţineau bancnote de 500, 200 şi 100 de euro, totalizând suma totală de 205.000 euro”, a transmis Poliţia de Frontieră, într-un comunicat de presă de sâmbătă.
 
Potrivit sursei citate, deoarece nu a putut justifica suma de bani şi existând suspiciuni că ar putea fi produsul unor activităţi infracţionale, valuta a fost reţinută pentru continuarea cercetărilor .
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.