Peste 20 de locatari ai unui bloc din municipiul Sfântu Gheorghe au fost evacuaţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce într-un atelier de reparaţii pentru electrocasnice aflat la parterul imobilului a izbucnit un incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna au transmis că, în jurul orei 3.00, pompierii din Sfântu Gheorghe au fost solicitaţi să intervină la un incendiu produs la un atelier de reparaţii de electrocasnice, situat la parterul unui bloc de locuinţe de pe strada Nicolae Iorga din municipiu.
 
Acolo s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi ambulanţă SMURD.
 
Pompierii militari au interventit pentru localizarea şi lichidarea incendiului şi au evacuat 23 de locatari din apartamentele de la etajele superioare.
 
FOTO: ISU Covasna
FOTO: ISU Covasna
 
Totodată, pompierii au scos din atelierul afectat de flăcări cinci butelii care prezentau pericol de explozie.
 
În urma incendiului, care s-ar fi produs din cauza unui scurtcircuit, au ars mai multe aparate electrocasnice şi bunuri din atelier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.