Poliţiştii şi procurorii au dispus reţinerea a peste 150 de persoane şi plasarea sub control judiciar a altor 36, după cele 457 de percheziţii care au avut loc miercuri în întreaga ţară. Autorităţile au confiscat droguri, bani, arme, telefoane şi zeci de drone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma operaţiunii de ieri, 24 noiembrie, derulată de Poliţia Română şi D.I.I.C.O.T., pentru destructurarea grupărilor de criminalitate organizată, 154 de persoane au fost reţinute şi 36 au fost plasate sub control judiciar. La cele peste 450 de locaţii percheziţionate, au fost descoperite peste 30 de kilograme de cannabis, cocaină, substanţe psihoactive, peste 300 de telefoane mobile, 9 sisteme informatice, 14 laptopuri, 2 staţii emisie-recepţie, un dispozitiv de skimming, 60 de drone cu cameră video, peste 500 de parfumuri, 500 de grame de bijuterii, peste 550.000 de euro şi 440.000 de lei”, a transmis, joi, Poliţia Română.  

La rândul lor, procurorii DIICOT au anunţat că au mai fost descoperite 2 autoturisme de lux, peste 1400 de bunuri contrafăcute (articole vestimentare şi parfumuri), 3 arme neletale, diverse arme albe şi înscrisuri. 

În plus, au fost puse în executare 2 mandate europene de arestare, iar pentru un număr de 9 inculpaţi vor fi formulate propuneri de arestare în lipsă. 

 

 

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.