Poliţiştii au depistat, în ultima săptămână, peste 130 de de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată, a anunţat, sâmbătă, Poliţia Română. Printre cei găsiţi se află şi un bărbat condamnat la cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 23 - 29 iunie, poliţiştii din întreaga ţară au găsit 72 de persoane semnalate ca fiind dispărute. De asemenea, au fost depistate 62 de persoane urmărite în temeiul legii.

Dintre acestea, 39 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, npuă aveau mandate de arestare preventivă, zece persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar patru aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.

Printre cei depistaţi de poliţişti se află un bărbat de 45 de ani, din municipiul Galaţi, care se sustrăgea executării unei pedepse de opt ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de complicitate la înşelăciune.

De asemenea, a fost găsit un bărbat de 54 de ani din comuna Fruntişeni, judeţul Vaslui, care se sustrăgea executării unei pedepse de cinci ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor. Acesta a fost găsit în judeţul Galaţi şi a fost încarcerat în Penitenciarul Vaslui.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.