Optsprezece persoane suspectate că fac parte dintr-o reţea de traficanţi de droguri vor fi audiate, marţi, la sediul DIICOT Buzău pentru a fi audiate într-un dosar de trafic de droguri de risc şi efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv. Audierile vin în urma a peste 20 de percheziţii făcute în Buzău, Galaţi şi Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marţi dimineaţă, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Buzău, împreună cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Buzău, au făcut 24 de percheziţii domiciliare în Buzău, Galaţi şi Bucureşti.

Din cercetări a reieşit că, din vara anului 2020 şi până în prezent, 17 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 32 de ani, s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv de la 3 persoane din Galaţi şi Bucureşti, pe care le-ar fi vândut ulterior în Buzău.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite mai multe cântare şi grindere utilizate pentru porţionarea substanţelor, aproximativ 100 g de cannabis, 50 g substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, mai multe telefoane mobile şi 3.700 de lei.

Au fost puse în executare 18 mandate de aducere, persoanele găsite urmând a fi duse la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Buzău, pentru audieri.

La activităţi au participat şi poliţişti ai brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Ploieşti şi Bucureşti, poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, precum şi jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău şi Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploieşti.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.