Poliţiştii au făcut, marţi, percheziţii la o clinică privată din Bucureşti, fiind ridicate peste o mie de documente privind eliberarea de fişe medicale pentru permisul auto, pentru siguranţa transportului şi pentru permis de port armă, întrucât există suspiciunea că au fost parafate fără consult sau că parafele aplicate aparţin unor medici care nu mai au contract cu această clinică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Capitalei, Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice sector 3 a făcut, marţi, o percheziţie la sediul unei clinici medicale private, de unde au fost ridicate peste 1.000 de documente privind eliberarea de fişe medicale pentru obţinere/preschimbare permis auto, pentru siguranţa transportului şi pentru permis port armă, întrucât există suspiciunea rezonabilă că au fost parafate fără consult sau că parafele aplicate aparţin unor medici care nu mai au contract cu această clinică.
 
Cercetările au început în luna aprilie, când un medic a sesizat că a fost informat de o persoană că i-a văzut parafa pe un astfel de document. Medicul respectiv a sesizat Poliţia având în vedere ca de peste un an a încheiat colaborarea cu clinica privată.
 
"După efectuarea percheziţiei şi ridicarea documentelor, au fost audiate mai multe asistente medicale ce îşi desfăşoară activitatea în această unitate, iar administratorul societăţii a fost condus la sediul Poliţiei Sectorului 3. Pentru clarificarea tuturor aspectelor urmează a fi solicitate la audieri persoanele ce figurează că au obţinut documente medicale de la această clinică", arată Poliţia Capitalei.
 
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri oficiale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.