Autorităţile judiciare fac, luni, percheziţii la Jandarmeria Maramureş, cel mai probabil descinderile având legătură cu acuzaţiile care se aduc şefului instituţiei. Patru angajate ar fi demisionat, acuzându-şi superiorul de hărţuire sexuală. Jandarmeria Română a confirmat desfăşurarea percheziţiilor, precizând că au fost ridicate înscrisuri şi sisteme informatice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Jandarmeria Română a confrmat, luni seară, că au fost efectuate, sub coordonarea procurorului militar, percheziţii la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş, de unde au fost ridicate înscrisuri şi sisteme informatice.
 
”Jandarmeria Română sprijină întotdeauna cu resurse umane şi logistice orice demers al organelor de urmărire penală pentru aflarea adevărului. Şi în acest context ne reafirmăm disponibilitatea de sprijin necondiţionat pentru instituţiile statului. Jandarmeria Română este o instituţie care respectă demnitatea şi integritatea tuturor angajaţilor şi este prima interesată în aflarea adevărului, cu respectarea procedurilor legale”, au transmis reprezentanţii instituţiei.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ziarmm.ro, luni, au loc percheziţii la Jandarmeria Maramureş.  

Autorităţile judiciare nu au comunicat, până la ora transmiterii acestei ştiri, detalii cu privire la descinderi.  

Potrivit presei locale, şeful instituţiei, Marcel Petru Floriştean, este acuzat de mai multe angajate de hărţuire sexuală, motiv pentru care patru dintre subordonate ar fi demisionat în ultima perioadă.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.