Poliţiştii specializaţi în investigarea infracţiunilor economice din Gorj fac, marţi, 13 percheziţii în cinci judeţe, la persoane şi societăţi din dimeniul materialelor reciclabile bănuite de evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la 2,5 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, fac, marţi, 13 percheziţii în judeţele Gorj, Hunedoara, Argeş, Caraş-Severin şi Satu Mare.

Acţiunea are loc la sediile unor societăţi comerciale, cu obiect de activitate operaţiunile cu materiale reciclabile.

Pe raza judeţului Gorj se desfăşoară activităţi de cercetare la două locaţii, urmând să fie puse în executare şi patru mandate de aducere.

Se estimează că prejudiciul produs bugetului consolidat al statului, prin evaziune fiscală se ridică la 2,5 de milioane de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.