Treisprezece percheziţii au loc joi în Capitală şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Ialomiţa, Galaţi şi Sibiu, într-un dosar de evaziune fiscală, prejudiciul estimat fiind de 2 milioane de lei, în care 11 persoane urmează să fie duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În cursul acestei dimineţi, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în aplicare 13 mandate de percheziţie domiciliară şi 11 mandate de aducere, emise pe numele unor persoane, la mai multe adrese din Capitală şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Ialomiţa, Galaţi şi Sibiu, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală”, transmite Poliţia Capitalei.
 
Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în cursul anului 2017, reprezentanţii a 11 societăţi comerciale ar fi declarat achiziţii fictive de bunuri şi/sau servicii de la o societate, cauzând un prejudiciu total bugetului de stat în valoare de 2.000.000 de lei.  
 
Joi dimineaţă, au fost puse în aplicare 13 mandate de percheziţie domiciliară şi 11 mandate de aducere, la mai multe adrese din Capitală şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Ialomiţa, Galaţi şi Sibiu. La percheziţii au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă.
 
În cauză urmează a fi dispuse măsuri asiguratorii până la concurenţa sumei de 2.000.000 de lei.
 
Persoanele vizate urmează a fi duse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice  - Sector 1.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.