Poliţiştii fac percheziţii, luni dimineaţă, în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul achiziţiei materialelor de construcţie şi publicitate, cu un prejudiciu estimat la un milion de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucureşti, pun în aplicare nouă mandate de percheziţie în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu şi 18 mandate de aducere, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul achiziţiei materialelor de construcţie şi publicitate.

Poliţiştii spun că suspecţii, prin intermediul mai multor societăţi comerciale, ar fi înregistrat achiziţii fictive de mărfuri şi servicii, beneficiind astfel de deducerea ilicită a unor taxe şi impozite.

În acest dosar, prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 1.000.000 de euro. Persoanele vizate ar urma să fie duse la audieri la Poliţia Sectorului 1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.