Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşt fac, miercuri, 18 percheziţii pe raza municipiului Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Călăraşi, Dâmboviţa, Prahova, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu credite de nevoi personale. Vor fi puse în aplicare 29 de mandate de aducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1,  fac, mie4rcuri, 18 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Călăraşi, Dâmboviţa, Prahova, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu credite de nevoi personale.

”Din datele şi probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane ar fi folosit adeverinţe false, în vederea accesării unor credite de nevoi personale, prejudiciul cauzat fiind estimat la peste 1.000.000 lei, în dauna mai multor unităţi bancare”, anunţă Poliţia Capitalei. 

Vor fi puse în aplicare 29 de mandate de aducere, iar persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.