Poliţişti şi procurori din Bucureşti fac, vineri, şase percheziţii domiciliare în Capitală şi în judeţul Ilfov, la persoane suspectate că au făcut comerţ cu echipamente medicale şi de protecţie, în special măşti de protecţie, utilizând certificate de conformitate nereale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La această oră, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pune în aplicare 6 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, în domeniul comerţului cu echipamente medicale şi echipamente individuale de protecţie", a transmis Poliţia Capitalei.
 
În acest caz, mai multe persoane sunt suspectate că, în perioada mai - noiembrie anul acesta, ar fi tranzacţionat echipamente de protecţie individuală - preponderent măşti de protecţie, fără certificarea prevăzută de lege, fiind utilizate certificate de conformitate nereale.
 
Persoanele vor fi duse la audieri la sediul Poliţiei Capitalei.
 
Activitatea beneficiază de sprijinul Inspectoratelor de Poliţie ale judeţelor Arad şi Bihor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.