Nouă percheziţii au loc miercuri dimineaţă, în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală, vizate fiind firme care au vândut telefoane mobile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţă, 24 august 2022, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul serviciilor de investigare a criminalităţii economice - Sectoarele 1 - 6, vor pune în executare 9 mandate de percheziţie domiciliară (7 Bucureşti, 2 Ilfov) şi 8 ordonanţe de ridicare înscrisuri”, anunţă Poliîia Capitalei.
 
Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2019 - 2021, 8 societăţi comerciale ar fi efectuat livrări de telefoane mobile, pe tot teritoriul ţării, fără a evidenţia în contabilitate veniturile realizate, în valoare de peste 9.000.000 de lei. 
 
În cauză au loc cercetări pentru evaziune fiscală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.