Poliţiştii fac, miercuri, trei percheziţii în Bucureşti, la sediul unei instituţii publice şi la persoane fizice şi juridice, într-un dosar în care se fac cercetări pentru înşelăciune şi fals, legat de întocmirea în fals a unui proces-verbal la recepţia unui imobil de locuinţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, 8 februarie 2023, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pun în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, la sediul unei instituţii publice, precum şi la sediile unor persoane fizice şi juridice, în Capitală, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals în declaraţii, fals intelectual şi uz de fals”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Concret, persoanele bănuite ar fi întocmit în fals un proces verbal de receptie la terminarea lucrărilor aferente unui imobil cu destinaţia de locuinţe colective.

Astfel, vor fi puse în aplicare 12 mandate de aducere, urmând ca persoanele să fie duse la audieri, la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 5,  în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului  de  Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă  Judecătoria Sectorului 5, pentru înşelăciune, fals în declaraţii, fals intelectual şi uz de fals.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.