Poliţiştii fac, joi, patru percheziţii în Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală şi comercializare de produse care ar putea fi contrafăcute. În acest caz, administratorii unor firme sunt suspectaţi că vindeau online articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi ochelari inscripţionaţi cu sigle ale unor mărci cunoscute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fac, joi, patru percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti, într-un dosar în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală şi comercializare de produse succeptibile de a fi contrafăcute.
 
"Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada 2018 - prezent, administratorii unor societăţi comerciale din Bucureşti ar fi comercializat în mediul on-line articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi ochelari, inscripţionate cu siglele unor mărci cunoscute, succeptibile de a fi contrafăcute", arată Poliţia Capitalei.
 
De asemenea, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sunt puse în aplicare 5 mandate de aducere.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.