Procurorii DNA fac vineri percheziţii la sediul unei instituţii publice din Botoşani, dar şi la persoane fizice, inclusiv în Bucureşti, într-un dosar de corupţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Suceava fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada decembrie  2020 - mai 2022.

"În cursul zilei de 13 mai 2022, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii în patru locaţii dintre care una este sediul unei instituţii publice, iar restul domiciliile/sediile unor persoane fizice şi juridice situate pe raza judeţului Botoşani, precum şi la domiciliul unei persoane fizice din Bucureşti". anunţă DNA.

În cauză procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava.

 

    

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.