Până la sfârşitul lunii august, patrule mixte formate din poliţişti români şi maghiari vor actiona în zonele turistice din judeţul Bihor şi în cele din judeţul Hajdu – Bihar, din Ungaria, pentru siguranţa turiştilor români şi a celor maghiari. În cursul zilei de luni, în Punctul de Trecere a Frontierei Artand Borş, a avut loc schimbul poliţiştilor parte a patrulelor mixte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 24 iulie – 21 august, Inpectoratul de Poliţie Judeţean Bihor şi Căpitănia de Poliţie a Judeţului Hajdu – Bihar, Ungaria, formează câte două patrule mixte româno – maghiare, care vor activa în zonele turistice ale judeţului Bihor.

În acelaşi timp, alţi doi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor vor fi prezenţi în staţiunea Hajdúszoboszló, din judeţul Hajdu - Bihar, Ungaria, pentru forma acelaşi tip de patrule.

FOTO - IGPR
FOTO - IGPR

Acest demers este menit să prevină infracţiunile comise asupra turiştilor români şi maghiari.

Patrulele comune româno – maghiare vor acţiona, în judeţul Bihor, în zona turistică montană, respectiv în Parcul Natural Apuseni, zona carstică Padiş şi Valea Boga, precum şi în staţiunea turistică şi ştrandul Hajdúszoboszló – Ungaria.

În cursul zilei de luni, în Punctul de Trecere a Frontierei Artand/ Borş a avut loc schimbul poliţiştilor parte a patrulelor mixte, care marchează debutul acţiunii comune.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.