Procurorii DIICOT Oradea au reţinut, sâmbătă, doi bărbaţi din Arad, sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc şi efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, după ce aceştia au fost prinşi în flagrant după ce au vândut cantităţile de 100 grame de cocaină şi 300 grame de substanţe psihoactive, tranzacţia având loc într-o parcare. La descinderile făcute la locuinţele suspecţilor au fost găsite peste 32 de kilograme de droguri de diverse tipuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La data de 02.07.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea a doi inculpaţi, cercetaţi sub aspectul savârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Măsura a fost dispusă după ce, la data de 01.07.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofiţeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea – Serviciul Antidrog i-au prins în flagrant, în apropierea localităţii Şimand, din judeţul Arad, pe cei doi inculpaţi după ce au vândut cantităţile de 100 grame de cocaină şi 300 grame de substanţe psihoactive”, informează, sâmbătă, DIICOT, printr-un comunicat.
 
Cei doi bărbaţi au 34, respectiv 36 de ani. 
 
Ulterior fragrantului, procurorii şi poliţiştii antidrog au făcut şapte percheziţii domiciliare în judeţul Arad, în urma cărora au găsite zeci de kilograme de substanţe stupefiante. Astfel, au fost descoperite şi ridicate 1,58 kilograme de cocaină, 10 kilograme de pulbere cristalină psihoactivă, 2 kilograme de amfetamină, 3,8 kilograme de pulbere psihoactivă, 1,86 kilograme de pulbere susceptibilă a fi mefedronă, aproximativ 4.200 de comprimate ecstasy (1,38 kilograme), 11,7 kilograme de canabis, sumele de 28.680 euro şi 20.708 lei, cântare de înaltă precizie şi telefoane mobile.
 
În cursul zilei de sâmbătă, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă a celor doi inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile. În dosar a fost audiat un al treilea bărbat, aceştia nefiind reţinut.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.