Zece persoane au fost rănite, joi, într-un accident rutier produs în judeţul Olt, după ce un microbuz a intrat într-un cap de pod. Victimele au fost transportate la Spitalul din Caracal pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii au fost sesizaţi, joi, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 642, în comuna Gostavăţu.
 
"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Caracal, în eveniment fiind implicat un microbuz transport persoane, în care se aflau şoferul şi nouă pasageri, care a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod. În urma coliziunii, toate cele 10 persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul municipal Caracal. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Olt. 
 
 
ISU a menţionat că la locul accidentului au intervenit echipaje de la Garda Stoeneşti şi Detaşamentul Caracal, cu două echipaje SMURD şi o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare. De asemenea, la evenimentul rutier au fost prezente şi echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.
 
Victimele sunt şapte femei şi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 59 de ani, nouă pasageri şi şoferul.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.