Un şofer a fost urmărit de poliţiştii din judeţul Olt pe mai multe străzi, după ce a refuzat să oprească la semnalul acestora, până a intrat cu maşina într-un cap de pod, după care a fugit pe câmp. Poliţiştii au stabilit că el avea suspendat dreptul de a conduce.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat că, în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Găneasa au vrut să oprească un autoturism care circula pe DN 64, în comuna Grădinari. 
“Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Autoturismul a fost urmărit pe mai multe străzi din comuna Grădinari, până pe Drumul Comunal 21, unde conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, ulterior fugind pe un câmp. Acesta a fost identificat de către poliţişti, fiind un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Grădinari, judeţul Olt”, a transmis IPJ Olt. 
În urma evenimentului rutier, nu au fost persoane rănite. 
Poliţiştii au stabilit că tânărul respectiv avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice. 
El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.