O ambulanţă care avea în funcţiune semnalele luminoase şi acustice a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit o maşină care nu i-a acordat prioritate. În urma evenimentului rutier, care a avut loc în Slatina, nu au fost persoane rănite. Cei doi şoferi au rămas fără permis şi au fost amendaţi fiecare cu câte 1305 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat că poliţiştii din Slatina au fost sesizaţi marţi dimineaţă, cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecţia străzii Primăverii cu bulevardul A.I. Cuza din municipiu. 
“Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că o ambulanţă, condusă de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Slatina, a pătruns în intersecţie, pe culoarea roşie a semaforului electric, cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din aceeaşi localitate, care nu i-a acordat prioritate. În urma evenimentului, nu au existat victime omeneşti, fiind produse doar pagube materiale”, a transmis IPJ Olt. 
Conducătorii auto implicaţi în eveniment au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
“Pentru abaterile săvârşite, ambii conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii le-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, respectiv bărbatului de 53 de ani pentru o perioadă de 90 de zile, iar bărbatului de 47 de ani pentru o perioadă de 60 de zile”, a menţionat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.