Un oficiu poştal din municipiul Arad a fost spart de hoţi, în noaptea de joi spre vineri, uşa dislocată fiind observată de trecători abia vineri după-amiază, în condiţiile în care este zi nelucrătoare şi oficiul era închis. Poliţiştii fac cercetări, iar din primele informaţii rezultă că au fost furate colete cu produse comandate pe internet. În ultimii ani, poliţiştii au aplicat mai multe amenzi pentru că nu există nici pază, nici sistem de supraveghere video în acest punct poştal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficiul poştal spart este situat în cartierul Micălaca.

Hoţii au căutat prin depozit, dulapuri şi sertare, care au fost găsite răvăşite, când poliţiştii au ajuns pentru cercetări.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Arad, este în curs de evaluare paguba, însă din primele cercetări rezultă că au fost furate colete cu produse comandate de arădeni de pe internet, majoritatea aduse din China.

Oficiul nu are pază şi nici nu este dotat cu sistem de supraveghere video, motiv pentru care în ultimii ani au fost aplicate mai multe amenzi.

Acelaşi sediu al Poştei Române a fost spart şi în noaptea de 28 spre 29 mai 2018, tot într-o minivacanţă pentru bugetari, când au fost furate mai multe colete cu produse comandate online.

Totodată, la începutul anului 2015, hoţii au intrat prin forţarea uşii şi au furat felicitări, plicuri şi timbre, estimându-se o pagubă de doar 120 de lei.

În niciunul dintre cele trei cazuri de furt calificat poliţiştii nu au reuşit să-i identifice pe hoţi, având doar persoane bănuite, dar fără probe împotriva acestora.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.