O sală de jocuri din localitatea Cosoba, judeţul Giurgiu, a ars în totalitate, în noaptea de duminică spre luni. primele verificări arată că incendiul a izbucnit în contextul în care sala era închisă şi în incintă nu era nicio persoană. Poliţia a deschis dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de distrugere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Incendiul a fost anunţat la data de 22 aprilie, la ora 00.21, când un bărbat a sunat la 112 anunţând că un incendiu are loc la o sală de jocuri mecanice din localitatea Cosoba, judeţul Giurgiu.
„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat faptul că sală de jocuri respectivă a ars în totalitate, împreună cu mai multe bunuri aflate în interior. A fost identificat administratorul societăţii comerciale respective, care a declarat faptul că sala de jocuri ar fi fost închisă din data de 14 aprilie a.c., iar în noaptea de 21 spre 22 aprilie a.c., nicio persoană nu s-ar fi aflat în interior”; arată primele verificări ale poliţiştilor din Giurgiu.
Incendiul a fost lichidat de către pompieri, focul provocând pagube materiale.
În urma evenimentului, poliţiştii au deschis un dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de distrugere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.