Poliţiştii ungari au reţinut joi un bărbat turc şi o româncă suspectaţi că au transportat 31 de imigranţi într-un camion, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie al judeţului Hajdú-Bihar, citat de MTI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit comunicatului, patrula poliţiei de frontieră de la Létavértes a oprit un camion pe şoseaua 4806, între localităţile Kokad şi Létavértes. Şoferul autovehiculului era un bărbat turc, alături de care călătorea o româncă.

În timpul inspecţiei camionului, poliţiştii care patrulau au găsit  31 de persoane, care s-au declarat cetăţeni sirieni şi afgani, dar nu şi-au putut dovedi identitatea şi nici legalitatea şederii lor în Ungaria.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Bărbatul şi femeia sunt suspectaţi de trafic de persoane pentru faptul că au intenţionat să introducă în Europa de Vest 31 de persoane prin trecerea ilegală a frontierei.

Bărbatul şi femeia au fost reţinuţi de poliţie, audierea lor este în curs, iar cei 31 de imigranţi au fost duşi la Filiala Poliţiei de Frontieră de la Létavértes pentru audieri, în
conformitate cu legislaţia ungară în vigoare, se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie al judeţului Hajdú-Bihar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.