O persoană a murit şi alte două au fost rănite, vineri dimineaţă, în urma unui accident produs pe Autostrada Soarelui, în care au fost implicate trei autovehicule - două autoturisme şi o autoutilitară care împrăştia material antiderapant. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zonă este blocată, fiind deviată pe ruta DN3A Lehliu-Gară - Drajna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 10.10:Unul dintre cei trei răniţi în accidentul de pe Autostrada Soarelui, în care au fost implicate trei autovehicule, a murit

Una dintre cele trei persoane rănite, vineri dimineaţă, în urma accidentului de pe Autostrada Soarelui, în care au fost implicate trei autovehicule, a murit.

Potrivit echipajelor medicale care au intervenit la locul accidentului, persoana rănită mai grav în accidentul de pe A2 a intrat în stop cardio-respirator şi a murit.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul este în continuare oprit pe Autostrada Soarelui, din cauza acestui accident, fiind deviat pe ruta DN3A Lehliu-Gară. 

Accicentul a avut loc în jurul orei 8.00, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa al autostrăzii A2, pe tronsonul Lehliu-Gară - Drajna, la kilometrul 82.

Comisarul-şef Paul Ulieru de la Centrul Infotrafic declara pentru News.ro că un autoturism a lovit o autoutilitară care circula pe banda de urgenţă şi împrăştia material antideranpant, având în funcţiune semnalele luminoase. Ulterior, autoturismul respectiv a fost acroşat de o altă maşină.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, Ştefan Ovidiu Tătăranu, spunea că una dintre persoanele rănite a rămas încarcerată, fiind scoasă din maşină de către pompieri. Aceasta era inconştientă.

În momentul producerii accidentului în zonă era ceaţă, vizibilitatea fiind de aproximativ 100 de metri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.