O maşină parcată pe o stradă din municipiul Galaţi a luat foc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, din motive încă necunoscute, poliţiştii ajunşi la faţa locului identificând câteva bucăţi de material textil pe care le-au considerat suspecte, motiv pentru care au demarat o anchetă pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 "Poliţia municipiului Galaţi a fost sesizată, la ora 23.56, că pe str. Alba Iulia un autoturism a luat foc. În urma apelului, o echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, iar în urma verificărilor au fost depistate resturi textile suspecte care au fost ridicate pentru a fi supuse expertizării", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

La rândul lui, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă a declarat că focul ar fi putut fi pus intenţionat.

"Maşina, în valoare de 16.000 de lei, a ars în proporţie de 70% până la lichidarea incendiului. Din câte se pare este vorba despre o acţiune intenţionată", a afirmat Chiriţă.

În continuare poliţiştii au demarat cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.