O femeie este audiată, luni seară, de către poliţiştii din Bucureşti, fiind suspectată că a agresat-o pe pe Cristina Joia, designer în emisiunea "Visuri la cheie". Atacul s-a produs sâmbătă, într-un magazin din Sectorul 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din Sectorul 4 a fost agresată o persoană. La faţa locului au sosit de îndată poliţiştii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaşte. Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri”, a transmis, luni seară, Poliţia Capitalei.

În cauză se fac cercetări pentru lovire şi alte violenţe, iar o femeie este audiată la ora transmiterii acestei ştiri de către poliţiştii de la Secţia 14.

Victima este Cristina Joia, designer în emisiunea "Visuri la cheie", de la Pro TV.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.