O femeie care s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice s-a răsturnat, miercuri, cu maşina, într-o intersecţie din municipiul Galaţi, poliţiştii stabilind că aceasta prezenta o alcoolemie de 1,32 mg/l de alcool în aerul pur expirat. Ea este, potrivit unor surse, profesoară şi soţia unui poliţist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, a anunţat că un accident rutier în care a fost implicat o singură maşină a avut loc miercuri la intersecţia străzilor Bulevardul Dunărea şi Calea Galaţi.

”Este vorba despre o femeie, de 40 de ani, care la un moment dat a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina. La testarea cu aparatul etilotest s-a constatat că aceasta prezenta o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului nu s-au înregistrat victime, însă conducătoarea auto a fost condusă la spital în vederea recoltării de probe biologice", a spus Gabriela Costin.

Potrivit unor surse, femeia este profesoară şi soţia unui poliţist.

În urma accidentului, femeia s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.