O cursă Tarom care trebuia să plece duminică seara spre Tel Aviv este întârziată după ce un pasager a fost îmbarcat greşit. Din cauza acestei erori, toţi pasagerii trebuie debarcaţi pentru a fi făcut controlul de securitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tarom precizează că, din cauza unei erori din sistemul de check-in, un pasager al altei companii aeriene s-a îmbarcat la bordul cursei ROT151. Eroarea a fost depistată înaintea de începerea zborului, pasagerul în cauză fiind debarcat. 
 
Cu respectarea normelor şi procedurilor în vigoare, comandantul aeronavei a dispus un control de securitate ca urmare a erorii sesizate. Verificările presupun inclusiv debarcarea tuturor pasagerilor. 
 
Potrivit sursei citate, nu există niciun indicator care să releve factori de risc în acest moment. Verificările sunt regulamentare şi reglementate.
 
Tarom îşi cere scuze pentru întârziere şi dă asigurări că prioritatea companiei TAROM rămâne securitatea şi siguranţa pasagerilor şi a echipajelor.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.