O autospecială de pompieri a MApN s-a răsturnat, luni, în judeţul Prahova, fără a intra în coliziune cu alt vehicul. În maşină se afla doar şoferul, acesta fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Ploieşti au fost solicitaţi să intervină pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor si pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în comuna Păuleşti”, a transmis, luni, ISU Prahova.

Sursa citată a precizat că la locul evenimentului rutier s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

”La sosirea echipajelor de pompieri, au constatat că a fost vorba despre o autospecială de pompieri a MApN din cadrul UM Păuleşti care s-a răsturnat în afara părţii carosabile (fara sa intre în coliziune cu alte autovehicule)”, a mai transmis sursa citată.

În maşină se afla doar şoferul, un bărbat de 39 de ani, care a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la spital (prezenta traumatism cranio-facial şi traumatism coloană lombară).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.